Utleie av lyd- og lysutstyr i Bergen


Arena Akustikk har en ny og oppdatert utleiepark. Utstyret vårt består hovedsakelig av utstyr med høy kvalitet og er såkalt ridervennlig. Vi har kapasitet til å påta oss de fleste typer oppdrag. Med lang fartstid i bransjen har vi mye erfaring  å bidra med for å gjøre arrangementet ditt best mulig.  Vi hjelper mer enn gjerne til, det beste vi vet om er et vellykket arrangement. Hos oss kan du leie enkelt komponenter eller ferdige pakkeløsninger, alt etter hva som passer deg best.  Ta kontakt i dag for å komme i gang med planleggingen av ditt arrangement!
Totalproduksjoner

Totalproduksjoner er noe vi liker godt å gjennomføre, da har vi kontroll i alle ledd.

Vi jobber tett sammen med eventkoordinator og andre involverte for å komme frem til de beste løsningene. Bruk vår erfaring fra en mengde arrangementer til din fordel.


Les merUtleie av utstyr

Hos oss kan du leie enkelt komponenter eller ferdige pakkeløsninger, alt etter hva som passer deg best. 

Ta kontakt i dag for å komme i gang med planleggingen av ditt arrangement!


Les merArrangørhjelp

Arrangører står fritt til å bruke vår kompetanse og erfaring med gjennomføringer av alle typer arrangementer. Vi vil at du skal lykkes og bidrar gjerne med tips og triks for å komme i mål med tekniske utfordringer og økonomi.


Les merRuss

Gjør som andre fornøyde russebusser tidligere år, lei kanonbra lydanlegg til russebussen deres hos oss! Vi har god erfaring med utleie av
lydanlegg til russen siden 2006.


Les merUtleiepakker

Hos oss kan du leie utstyr til konsert, diskotek, bursdagsfest, festival, firmafest og andre typer arrangementer som idrettsarrangementer og annet som samler mange mennesker. Vi har flotte konsertsystemer i mange størrelser! 


Les mer