Høyttalere for hjemmet


Danley Sound Labs lager i utgangspunktet høyttalere for profesjonelt bruk. Det vil si offentlige og private fellesareal, hvor det er viktig lyden er god i hele tilhørerarealet , uansett størrelse. Tradisjonelt sett så har ikke PA-høyttalere være særlig populært å ha i stuen hjemme. Både på grunn av størrelse og lydkvalitet. Nå, med en del av Danley Sound Labs sine høyttalermodeller, har  hifi-folket skiftet mening om nettopp dette.  Nå kan en oppleve favorittlåtene sine med fullverdig konsertvolum og opplevelse, med hi-fi ( Hi-end) lydkvalitet. Tar en av frontgrillen på høyttaleren, så ser høyttaleren ganske så tøff ut også!

Fordelene produktene til Danley har i proffverden gir også utslag i hjemmet. Der hvor mange hjemmehøyttalere er optimalisert for å lage god lyd i et punkt, så lager Danley sine høyttalere optimal lyd i større deler av rommet, slik at flere kan oppleve den samme gode lyden. Med krystallklar lyd så er det som å børste flere lag støv av platene når en hører favorittsangene sine på et Danley system for første gang, en hører alle kvaliteter og feil ved innspillinger. Det er like gøy hver eneste gang en skrur på musikken, uansett lydvolum, detaljene i musikken er der uansett.

Høyttalerne leveres som standard i hvit eller svart slitesterk polyurea coating. Til hjemmebruk kan det være ønskelig med et litt mer raffinert utseende. Mot et tillegg i pris kan høyttalerne leveres i høyglans pianolakk eller eksklusive tre-utførelser som passer til nettopp ditt rom.

unspecified.png#asset:430

Drømmeoppsettet for mange vil være sitt eget hjemmekino-oppsett. Her har Danley noen modeller som passer veldig bra til akkurat det. Danley sin SH serie som front og senterhøyttalere , SM serie som surround høyttalere , og til slutt TH serie cinema subwoofer som går hele veien ned til 20Hz. For eksempel SH 50 som fronthøyttaler, SH69 som senterhøyttaler, SM100 høyttalere som surround , og TH50 subwoofer.


stue.jpg#asset:432

Bilde viser Danley sin SH50 serie som front og SM100 som senterhøyttaler. 

CalabJ5.jpg#asset:433

Hvis det er noen som har alt det de trenger i verden og litt til, og har lyst på et høyttalersystem som ingen andre har i stuen, så kan Danley Caleb være toppen av det som er mulig å få tak i av det som er laget av høyttalere.  Med sine 300 cm på strømpelesten, 12stk 18” basser og en haug med mellomtoner og diskanter, så kan en virkelig imponere vennene sine som kommer på besøk. Med andre ord noe helt spesielt. Bare for å nevne det så blir Caleb vanligvis brukt til å dekke publikumsarealet på de største amerikanske fotballstadionene med kapasitet på 100.000 mennesker, med hi-fi lydkvalitet. Høyttaleren låter like bra på 3m som på 100m avstand!


Alle bestillinger av Danley Sound Labs høyttalere er å anse som spesialbestillinger. Det vil si at vi ikke gir returrett på dem. Om det viser seg at det er en annen modell som passer bedre, gjør vi vårt ytterste for å kunne bytte dem.