Danley Sound Labs


Danley Sound Labs er en relativt ny høyttalerprodusent fra USA. Firmaet feirer 10års jubileum i år. Hovedmannen bak DSL er Tom Danley. Han har konstruert høyttalere i flere tiår. Han har konstruert høyttalere i flere år, i selskaper som Servodrive og Sound Physics Labs.

Nå til dags har Danley Sound Labs kommet med en serie forskjellige høyttalere med flere nye patenterte løsninger, som er med på å forbedre lydkvaliteten.

Denne måten å kontruere høyttalere på, er med på å høyne den generelle lydkvaliteten samt at lyden blir jevnere i hele lytteområdet.

Danley sine systemer har slått spesielt bra an på steder hvor folk bryr seg mer om lydkvaliteten og akustiske egenskaper, enn en logo frempå høyttaleren. Danley kan etter hvert regnes som en av de markedsledende på leveranser av høyttalersystemer til kirker og House of worship i USA.  Store idrettsstadioner  og arenaer som oppgraderer sine høyttalersystemer velger ofte Danley sine produkter, etter å ha A-B testet mot flere konkurrerende høyttalerfabrikater.

Hovedsatsingsområdene til Danley er stadionlydsystemer og høyttalersystemer til idrettshaller, kirker og andre forsamlingslokaler.

Danley produserer høyttalere beregnet for profesjonelt bruk. Likevel har en del Hi-fi og hjemmekinofantaster funnet ut at noen av høyttaleremodellene passer utmerket i stuen på grunn av den gode lydkvaliteten.