Perfekt inventarløsning for utleieselskaper


Perfekt inventarløsning for utleieselskaper - Arena Akustikk

Tilsammen tre lydanlegg som løser de fleste lydoppdrag, enten hver for seg eller som et komplett større system.

SBH10 / TH118 kombinasjon - 2 x SBH10 + 2x TH118 + 1 x DNA20k4

Vellydende høyttaleranlegg som også ser veldig bra ut. Passer fint til forretnings-arrangementer, kirkerkonserter, konferanser og andre tilstellinger hvor en ønsker et stilfullt, anonymt og pentspillende lydsystem for opp mot 500 mennesker.

SM80 / TH118 kombinasjon. – 2 x SM80 + 2 x TH118 + 1 x DNA20k4

For hverdagsjobber, klubbkonserter, diskotek, jazzkvelder og generelle lydjobber på hoteller, konferanser, kjøpesenter osv.

SH96HO / TH118 kombinasjon - 2 x SH96HO + 4 x TH118 + 2 x DNA20k4

For konsertjobber i idrettshaller, utendørsscener, 17. mai taler på skoleplasser, festival i parken med opp til 2500 publikummere. Konferanseoppdrag med krav til mer trøkk til underholdningsnummer.

Tre lydanlegg som hver for seg er optimalisert til sitt bruksområde – ingen kompromiss.

Lydanleggene kan utfylle hverandre til et større lydanlegg og dekke individuelle soner som hovedhøyttaleranlegg og fyllhøyttalerne.Illustrasjonsbilde fra Countryweekend 2017. 2x SH96HO, 8x TH118, 2x DNA 20K4PRO.

Mer korrekt lyd enn Line-array systemer. Line-array systemer fungerer så optimalt som det kan gjøre med mange høyttalerkasser og lydegenskapene blir sterkt redusert ved bruk av få kabinetter, og fungerer da som dårlig tilpassete point-source høyttalere. Dekningsområdet til en Line-array høyttaler varierer veldig i forhold til frekvens, alt fra 270grader til 70 grader horisontalt, hvilket gjør at publikum får forskjellig lyd ut fra hvor de sitter. Det er i grunnen en illusjon at ét Line-array system er fleksibelt til å dekke mange bruksområder perfekt!

Gjør det skikkelig, benytt deg av den beste høyttaleren til enhver anledning.

Totalkostnaden trenger ikke være høyere ved å kjøpe riktig høyttalere til hver anledning, om du velger høyttalere fra Danley Sound Labs!

Be om et pristilbud for å sammenligne med andre høyttalerfabrikater som dekker tilsvarende jobber.