Gode grunner til å velge Danley Sound Labs


Gode grunner til å velge Danley Sound Labs - Arena Akustikk

Markedet fornyer seg hele tiden. Er du i etableringsfasen og trenger å utvide utstyrsparken, kan det være lurt å tenke over at teknologien forandrer seg. Utstyret som er bra i dag, er ikke nødvendigvis det som vil være best i fremtiden.


Her har du noen gode grunner til å velge Danley Sound Labs som ditt høyttalersystem.

Har du noen gang tenkt på at ved å kjøpe et høyttalersystem fra de store etablerte selskapene, så er du med på å øke deres konkurransefordel i forhold til deg selv? Dersom alle utleieselskaper sitter på det samme utstyret er det stort sett en faktor som er avgjørende for at kunden velger akkurat deg som som leverandør; nemlig prisen.

For å konkurrere om jobber på andre vilkår enn bare pris, er det lurt å tilby noe annet enn alle konkurrentene dine og gjerne noe som ikke er direkte sammenlignbart med andre tilbydere. Danley Sound Labs sine systemer er en mer effektiv måte å distribuere lyd på. Ved å utnytte fysikkens lover maksimalt har Danley klart å skape høyttalere som er krafitge, direktive og i mange tilfeller kostnadsbesparende. Man kan for eksempel i mange tilfeller erstatte 6-8 Line-array høyttalerkasser med en enkel point source høyttalerkasse.

For å senke egne investeringskostnader, driftskostnader og levetidskostnader er høyttalere fra Danley Sound Labs er et godt valg. Danley leverer samme lydtrykk og dekningsevne med færre høyttalere og forsterkerkanaler enn mange av de andre store og veletablerte høyttalerprodusentene. Færre høyttalere betyr rimeligere systemer. I tillegg så sparer en på lagerplass, transportkostnader og riggekostnader.

Fortsatt ikke overbevist? Kontakt oss for en uforpliktende samtale eller demo.